Martina SweetCakes

Condicions Generals

1.Llista de preus

Tots els preus exposats en la llista dels nostres productes són amb impostos. En el Resum final de compra apareix el preu definitiu amb les despeses de l’enviament.

En relació a l'Impost sobre el Valor Afegit, com a regla general s'aplicarà el tipus impositiu vigent pel territori de la Unió Europea on és d'aplicació aquest impost.

Els preus exposats a MARTINASWEETCAKES.COM podran ser revisats i modificats si les condicions ho requereixen en qualsevol moment.

2.Sistemes de pagament

VISA / Mastercard

El TPV virtual / PAYPAL és un dispositiu preparat per a treballar d’una manera totalment segura dins de l'operativa de vendes a través d'Internet. Totes les transaccions que es realitzin a través del TPV Virtual / PAYPAL tindran totes les garanties de seguretat, confidencialitat i integritat per als agents participants: titulars de targetes, les seves entitats emissores i el nostre comerç.

Les transaccions es realitzaran en temps real, de forma que l’autorització de l’operació es comunica al comerç i al client en el moment. Posteriorment, es realitza l’abonament en el compte del comerç. Aquest sistema incorpora els últims protocols de comerç electrònic desenvolupats per VISA i MasterCard, que son 3D Secure (Verifiedby Visa) i SPA/UCAF. Aquests protocols permeten identificar al comprador que utilitza la seva targeta com a mitjà de pagament en una botiga virtual. Prèviament, l’usuari de targeta s’ha de registrar en el seu banc.

Com es cursen les comandes per transferència bancària?

Si se selecciona com a forma de pagament la transferència bancària, rebràs juntament amb la confirmació de la teva comanda un e-mail indicant la informació necessària per realitzar la transferència bancària a nom de MARTINA SWEET CAKES. És molt important indicar a l'assumpte "comanda núm. xxxx", així com el teu nom i cognoms, i realitzar la transferència en un termini màxim de set dies des de la realització de la comanda.

No es considerarà efectiva la comanda fins que no tinguem confirmació bancària de la transferència. En qualsevol cas, per tramitar l'enviament d'una forma més àgil i contrastar més ràpidament la informació facilitada per la nostra entitat bancària et recomanem ens facis arribar per per correu electrònic info@martinasweetcakes.com el justificant de la transferència.

No oblidis que has d'efectuar el pagament en EUROS i que totes les eventuals comissions de canvi i bancàries corren pel teu compte a l'optar per aquest sistema de pagament.

3.Formes d'enviament i terminis de lliurament

MARTINASWEETCAKES.COM es reserva el dret de variar el tipus d'enviament i la companyia per la qual s'efectua aquest, independentment de l'exposat en aquestes pàgines i sempre que no suposi un perjudici manifest per al client.
Atenció: En cap cas es realitzaran enviaments a apartats postals.
S'aplicaran les següents condicions:

  • Formes de pagament: targeta o PAYPAL.
  • Les despeses d'enviament serà de 8€ a Girona província i de 6€ a Girona ciutat.
  • Repartiment de dilluns a dissabte.
  • El servei de repartiment a domicili es realitzarà a través d'empreses de transport que realitzen el lliurament en un termini de 24h – 48h dies en el cas d'enviaments a la Girona ciutat i de 48h – 72h en el cas d’enviaments a Girona província. Aquest termini començarà a comptar des de la data de recollida de la comanda en el nostre obrador.

4.Devolucions i canvis de material

En el cas de productes defectuosos o enviaments erronis, totes les despeses d'enviament aniran a càrrec de MARTINASWEETCAKES.COM.

Una vegada realitzada la teva compra, rebràs un correu de confirmació de la comanda.

En cas de no ser possible la fabricació, ens posaríem en contacte i realitzarem la devolució del import.

No s’accepten canvis de comandes passades 24 hores.

No s’accepten cancel·lacions passades 24 hores.

5. Protecció de dades de caràcter personal

Per a poder fer ús d'alguns dels serveis que MARTINASWEETCAKES.COM ofereix, els usuaris haurien de registrar-se indicant dades de caràcter personal. L'usuari de MARTINASWEETCAKES.COM autoritza a MARTINASWEETCAKES.COM propietari de la web el tractament automatitzat de les dades personals inclosos en el nostre website i de la base de dades de caràcter personal que la mateixa generi.

En compliment de la Llei 15/1999, de 13/12/99, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, MARTINASWEETCAKES.COM informa que les dades de caràcter personal que se sol·liciten en els nostres formularis s'inclouran en una base de dades de caràcter personal. L'usuari de MARTINASWEETCAKES.COM disposa en tot moment dels drets d'informació, accés, rectificació, oposició i cancel·lació, en virtut del disposat en la LORTAD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal). Qualsevol execució d'aquests drets pot realitzar-se a través del mail INFO@MARTINASWEETCAKES.COM

MARTINASWEETCAKES.COM es compromet a no cedir, vendre, ni compartir les dades personals en benefici de tercers aliens a la nostra empresa. No obstant això, en alguns casos, aquestes dades poden ser objecte de cessió a tercers perquè utilitzin aquests fitxers de dades personals amb la finalitat que s'acordi i complint en tot cas amb el disposat en la legalitat vigent. Aquests tercers poden aplicar una política de privadesa diferent de la nostra.

Les dades facilitades no seran usades amb finalitats distintes a la prestació del servei i seran cancel•lades quan deixin de ser necessaris per a tal fi. Les adreces de correu electrònic que se'ns faciliten, són utilitzades per a poder enviar els nostres "butlletins informatius" o qualsevol altra tipus d'informació que pugui ser de l’ interès de l'usuari.

En el cas que aquesta informació personal sigui revelada de forma voluntària per l'usuari en alguna de les seccions accessibles al públic en general del portal (xats, fòrums, anuncis classificats o altres), cal tenir en compte que quan introdueixi el seu mail, aquesta adreça pot ser recollida per tercers per a ser utilitzada amb una finalitat diferent, com per exemple, remetre-li publicitat no desitjada. La nostra empresa no es responsabilitza de les conseqüències d'aquest tipus d'accions.

MARTINASWEETCAKES.COM ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades personals legalment requerits, i farà el possible segons els seus mitjans per a evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades a la nostra empresa.

MARTINASWEETCAKES.COM recorda a l'usuari que col·laborarà en tot moment amb l'autoritat legal, obeint qualsevol ordre judicial que suposi la revelació de la identitat de qualsevol usuari hagi infringit qualsevol llei aplicable

MARTINASWEETCAKES.COM es reserva el dret a realitzar modificacions del contingut establert en està política de privacitat.


6. Llei LSSICE

En compliment Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) informem: Que al fer ús dels nostres serveis l'usuari accepta rebre comunicacions comercials periòdiques de les quals podrà cancel·lar la seva subscripció mitjançant un formulari en Internet creat a tal fi. Per a simplificar, tenim l'adreça e-mail: INFO@MARTINASWEETCAKES.COM

Que els serveis oferts són prestats per l'empresa MARTINA SWEET CAKES, C/ Bonastruc de Porta, 3 4rt 2a, 17001 GIRONA amb DNI: 40364603V

7. Termes i condicions d'ús

Aquest portal i tots els materials i informació continguts en ella són subministrats per MARTINASWEETCAKES.COM i han de ser utilitzats únicament com material de consulta. A l'utilitzar aquesta pàgina se sobreentén que: Vostè ha llegit i comprès els nostres termes i condicions, i accepta respectar-los. Si no està d'acord amb aquests termes i condicions, no utilitzi aquesta pagina Web ni baixi cap tipus d'informació o materials continguts en ella. 

8. Llei aplicable i jurisdicció

Les presents Condicions Generals de Compra s'interpretaran i regiran de conformitat amb la legislació espanyola.

Per a qualsevol qüestió litigiosa derivada de l'existència, accés, utilització o contingut de les Condicions Generals de Compra, tant el Client com MARTINASWEETCAKES.COM, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre'ls, se sotmeten a la jurisdicció i competència exclusiva dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.


PayPal